Bliv Leverandør

Er I en underleverandør virksomhed, har I nu muligheden for at blive markedsført og få tilsendt forespørgsler direkte i henhold til jeres kompetencer.
Din virksomhed og dens kompetencer præsenteres optimalt – hvilket giver resultat.
Produktionsbasen har kontakt til mere end 1000 brugere af stål emner, kontakten er endda de rigtige personer som indkøbere og projektledere
Under søgningen fremkommer I, i fuldstændig tilfældig rækkefølge afhængig af selve søgningen.
Søgeresultatet viser jeres profil med Logo og link til jeres hjemmeside, beskrivelse og Email/kontaktperson, hvortil forespørgslen tilsendes direkte uden om Produktionsbasens indblanding.
Du bliver leverandør ved at sende mig en mail på hn@produktionsbasen.dk hvorefter vi aftaler et personligt møde, hvor jeg kommer til jer, så vi kan få lavet en profil på netop jeres kompetencer. Dette sikre, at de rigtige forespørgsler kommer til jer!
Ændringer af profilen kan kun ske ved kontakt til Produktionsbasen.dk
Tilmeldingsgebyret er også ligetil.

  • Pris pr. måned

    Kr. 829
    (Prisen er kr. 829,- pr. mdr. og der vil blive afregnet og tegnet kontrakt for 1 år.) Prisen er kr. 9.950,- pr. år. Og dette uanset hvor mange kompetencer vi tilmelder jer. Sammenlign denne pris med hvad en annonce koster, eller hvad en kørende sælger koster i f.eks. 1 uge og vores tilbud synes billigt og forventelig mere givende.
TOP