Om os

Produktionsbasen er etableret med det formål at være bindeleddet mellem primært små- og mellemstore metalvirksomheder og danske fremstillingsvirksomheder. 

Vi er aktive med direkte dialog til danske fremstilingsvirksomheder som benytter underleverandører på metalemner, for at sikre at metalvirksomheder er synlige og indkøberne benytter vores database.  

Vi har kendskab til metalbranchen både som medarbejdere i forskellige metalvirksomheder og som samarbejdspartner til metalvirksomheder, hvor vi har hjulpet dem med, at få salgsmøder og leads. 

Vi har oplevet, at ligesom mange andre markeder, er markedet under forandring, hvor der bliver mindre tid til de personlige besøg og mere og mere foregår udelukkede over internettet.

Indkøbsprocessen er blevet professionaliseret og derfor stiller alle som benytter underleverandører i dag, også store krav til nye leverandører, og mange indkøbschefer vil derfor gerne kunne skyde genvej til at finde den helt rigtige leverandør.
Samtidigt hører vi fra mange metalvirksomheder, at de får forespørgsler hvor opgaverne var interessante, men måske ikke præcist passede til deres kompetencer eller produktionsapparat.

Samtidig ved vi også, at mange metalvirksomoheder ikke har ressourcerne til at være opsøgende omkring nye opgaver, og lever godt den gode kundegruppe de har opbygget, men har selvfølgelig som alle løbende brug for flere nye kunder, da nogle falder fra. 

 
Vi har derfor etableret denne platform, hvor man let og hurtigt kan søge den helt rigtige underleverandør til en given opgave. Samtidigt sikres det at opgaven passer til underleverandøren."

Du søger let og bekvemt på samme måde, som du søger en bil, rejse eller lignende.

Produktionsbassen er en søgemaskine til metalbranchen, og kva vores viden om metalbranchen og fremstillingsvirksomhederne, er vi aktivt i løbende kontakt ikke kun med metalvirksomheder, men også de indkøbschefer og produktionschar, samt projektledere, som benytter sig af underleverandrører på metalemner. Vi markedsfører os derfor direkte overfor fremstillingsvirksomhederne. 

Produktionsbasen.dk vil være under konstant udvikling og forbedring, og har du behov for hjælp enten til en mere specifik søgning, eller mangler områder, hører vi gerne fra dig på M: 2700 0000.

Du søger let og bekvemt på samme måde, som du søger en bil, rejse eller lignende.

Din søgning giver nemt og bekvemt direkte kontakt til en leverandør med netop de specifikke arbejdsområder, du ønsker.

TOP