Bliv Leverandør

Er du underleverandør til fremstillingsvirksomheder kan I med fordel være søgbar og synlig overfor indkøbere og produktionschefer mv., som her søger efter deres kommende underleverandør.

Metalvirksomheder vælger os fordi de;

- får flere relevante henvendelser,

- alle indkøbere bliver screenet og vi kender deres behov,

- vi er opsøgende ift indkøbere, som benytter underleverandører, og har direkte kontakt til indkøbere  og fx. senest haft søgninger fra indkøbere i fremstillingsbrancherne, kommunikationsudstyr, Maskiner til specielle formål, løfte- og håndteringsbranchen, samt maskiner til Fødevarevirksomheder, og Udstyr til måling.

- vi kender markedet og ved hvor vigtigt det er, at I ikke bare får en masse henvendelser, som kræver tid og ressourcer, men ikke fører til et salg,

- det er nemt og en billig måde at minimere risikoen for alt for mange huller i ordrebogen,

Din virksomhed og dens kompetencer er direkte søgbare og præsenteres kun for indkøbere som efterspørger Jeres kompetencer – hvilket giver resultater.
Produktionsbasen har kontakt til mere end 200 brugere af stål emner, primært indkøbere, produktionschefer og projektledere
Under søgningen fremkommer alle udsøgte virksomheder i fuldstændig tilfældig rækkefølge afhængig af selve søgningen.
Søgeresultatet viser jeres profil med Logo og link til jeres hjemmeside, beskrivelse og en forespørgsel sendes direkte til  Jeres email uden Produktionsbasens indblanding.

Du bliver leverandør ved at sende mig en mail på hs@produktionsbasen.dk eller ved udfyldelse af kontaktfelterne her på siden.

Herefter får du mailet et kompetenceark, som skal udfyldes og vi aftaler evt. også et online møde for at vi kan gennemgå Jeres kompetenceprofil. Dette sikrer, at de rigtige forespørgsler kommer til jer!
Ændringer af profilen kan kun ske ved kontakt til Produktionsbasen.dk
Abonnement på din deltagelse er enkel.

Lige nu og indtil 31. december 2020, får du tilbud på et abonnement. Se den mail du har modtaget fra os. 

 


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/produktionsbasen.dk/public_html/wp-content/themes/kallyas/pagebuilder/elements/contact_form/contact_form.php on line 906
TOP